Dansk Brandteknik a.s.

Leverandør inden for brandsikring, førstehjælp og gasdetektering

Kalibrering
Serviceteknikere
Rosenkæret 31
Trykprøvning på brandslukker

Vi arbejder for øget sikkerhed, der hvor du befinder dig i din hverdag 

Hos Dansk Brandteknik a.s. arbejder vi for at højne sikkerhedsniveauet på danske arbejdspladser. Vi ruster dig med det rigtige sikkerhedsudstyr og den rigtige viden, der skal til for at forstå og handle effektivt i en nødsituation. 

Ofte ser vi, at der ikke er fuldt overblik over sikkerheden på en arbejdsplads. Det gør sig især gældende, når det kommer til uddannelsen af medarbejdere f.eks. i brandslukning, evakueringsprocedurer og førstehjælp. Derfor ser vi det som en naturlig og vigtig del af vores arbejde at dele ud af den viden, vi har. 

Vi har over 70 års erfaring med brandsikring af virksomheder i alle brancher og størrelser. Derfor forstår vi også de særlige udfordringer og behov, der kan være i en specifik branche.  

 

Vi lægger vægt på miljøvenlighed  

Vi bestræber os altid på at udvælge de bedste produkter til vores sortiment. Det sikrer vores kunder et højere sikkerhedsniveau og en meget længere holdbarhed. 

Det er vigtigt for os, at tage ansvar for vores eget aftryk på naturen ved aktivt at tænke kredsløb og cirkulær økonomi. Derfor har vi valgt at indgå i et samarbejde med en lokal ISO certificeret virksomhed om recirkulering af gammelt udstyr og reservedele.

Certificeringer & Autorisationer

Sikkerhedsstyrelsen.logo

Autoriseret elinstallatørvirksomhed | EFUL-06952

Autoriseret VVS-installatørvirksomhed | VFUL-13387

Dansk Standard logo

DS/EN ISO 9001:2015 | AVA, ABA, ABV, AGA

DS/EN 3 del 1-7

DS 2320

SBC 225

SBC 246

DBI Logo

Termiske Brandventilationsanlæg | ABV-anlæg

Automatisk Brandalarmanlæg | ABA-anlæg

Automatisk Gasalarmanlæg | AGA-anlæg

Varslingsanlæg | AVA-anlæg

Scroll to Top