Xgard Bright: Mindre besvær, mere fleksibilitet

Xgard Bright adresserbar gasdetektor

Som officiel Crowcon partner er vi glade for at introducere deres hidtil mest alsidige gasdetektor, på det danske marked. Gasdetektoren hedder Xgard Bright og er designet med nogle af de største udfordringer ved gasdetektorer for øje.

Én gasdetektor til hele dit site

Xgard Bright er lavet i en ATEX godkendt kapsling, der skal kunne rumme langt de fleste sensorer til måling af mange forskellige gasser og iltniveau. Lige nu fås den med de fire mest anvendte sensorer (H2S, O2, CO og CH4), men listen vil løbende blive udvidet.

Ideen er, at Xgard Bright skal kunne bruges overalt på dit site. Det betyder, at operatører kun behøver at stifte bekendtskab med Bright for at betjene samtlige gasdetektorer på jeres site. Det er en enorm fordel især, når det kommer til oplæring af operatører.

Enkel integrering med konventionel punkt-til-punkt eller loop

Når det kommer til installation, giver Xgard Bright stor fleksibilitet. Den udstyret med 4-leder kabling, som giver en øget fleksibilitet ved installation og integrering i større systemer.

Xgard Bright vil kunne installeres som loop med op til 254 gasdetektorer tilknyttet med et RS-485 modbus. Det giver enormt meget rum til at udbygge jeres systemer samtidig med, at det reducerer installationsomkostningerne markant især ved større projekter.

Bright giver dig også mulighed for at have en konventionel punkt-til-punkt installation med et kontrolpanel, som for eksempel Crowcons Vortex, der giver mulighed for tilslutning af 12 detektorer.

Enkel betjening minimerer tid i de farlige områder

Det kræver som regel mange ressourcer, når en operatør skal arbejde i det, der klassificeres som farlige områder i form af udstyr, træning, tilladelser og procedurer.  Alt sammen ting, der normalt vil øge driftsomkostningerne.

Med Xgard Bright vil omkostningerne reduceres, fordi den betjenes med en magnetstav og ikke kræver åbning af kapslingen. Kalibreringsfunktioner, tests, opsætning og justeringer udføres meget enkelt via displayet ved hjælp af magnetstaven.

Det reducerer den tid, som operatører behøver at opholde sig i farlige områder, samtidig med at man slipper for at skulle erhverve sig særlige tilladelser og følge specifikke procedurer, som man skal når man åbner en gasdetektor op.

Xgard Bright Gasdetektor betjenes med Magnet

Er du interesseret i Xgard Bright?

Scroll to Top