Crowcon Tetra 3

Personlig gasdetektor

Crowcons Tetra 3 er en favorit på markedet blandt dem, der arbejder i krævende industrielle miljøer, som f.eks. vand, telekommunikation, mad, bryggeri og generelt med kulbrinter.  Tetra: 3 rummer 3 celler, der kan måle op til 4 forskellige gasser i en kompakt, robust og brugervenlig personlig gasdetektor. Den betjenes meget nemt med en enkelt knap, er lille og har en tydelig skærm på toppen.

måler op til 4 gastyper
14 timers batterilevetid
vejer 295g
IP65 rating
IP67 rating

Tetra 3 kan måle de mest almindelige fire gasser kulilte (CO), metan (CH4), oxygen (O2) og svovlbrinte (H2S), men også mere specielle gasser som: ammoniak (NH3), ozon(O3), svovldioxid (SO2), H2-filtreret CO (til stålværker) og IR-kuldioxid.

 

Robust kapsling

Tetra 3 har et robust og slagfast design, der giver detektoren et højt beskyttelsesniveau imod stød og vibration. Tetra 3 holder til selv det hårdeste miljø. Den er vand- og støvbestandig (rating IP65 og IP67) og kan tåle at sænkes i vand ned til 1 meter.

Effektiv advarsel

Tetra 3 har tre forskellige måder at advare dig på, når den detekterer gasser, så du har mulighed for at reagere så hurtigt.

  • 95dB hørbar alarm
  • Visuel levende rød og blå alarm
  • Vibrerende alarm

Pålidelig teknologi

Tetra 3 har en gennemtestet sensorteknologi og softwareoperation, som dækker dig - selv gennem en udvidet arbejdsdag (TWA).  Gasdetektoren indeholder et litium-ionbatteri, der giver over 14 timer kontinuerlig drift fra en enkelt opladning uden at det går ud over instrumentets hukommelse. Den populære gasdetektor har en tydelig advarselsfunktion, som fortæller dig, når den kræver kalibrering.

Brugervenligt design

Du betjener Tetra 3 med en enkelt knap, og det betyder, at du den enkel at bruge. Knappen er designet i en stor størrelse, så du uden problemer kan bruge den med handsker på. Gasdetektoren har en baggrundsbelyst skærm på toppen, som viser alle gaslæsninger, diagnostik og batterilevetid. Det giver dig mulighed for hurtigt at få et overblik over driftsstatus med et øjekast.

Se al produktinfo om Tetra 3 på Crowcons hjemmeside hér.

Personlig Gasdetektor, Tetra 3

Scroll to Top