Crowcon LaserMethane mini

LaserMethane mini er en innovativ bærbar detektor med en meget lang rækkevidde, der gør det muligt at registrere metangas ved afstande på op til 100 m. Det giver let adgang til vanskelige steder, som f.eks. forhøjede rør eller låste lokaler, så du undgår at komme i nærheden af potentielle lækagekilder. 

Point & Shoot laserteknologi - detektering på lang afstand

Med LaserMethane mini kan du detektere metan på en afstand af op til 100 m ved hjælp af dens revolutionerende Point & Shoot laserteknologi. Du kan meget simpelt undersøge et område for en mistænkt metanlækage ved at pege laserstrålen mod stedet. Det fjerner også komplet behovet for at få adgang til  

Brugervenligt design

LaserMethane mini er nem at betjene og kræver ingen vedligeholdelse. En automatisk selvkørsel under opstart sikrer dig en ensartet ydeevne og pålidelighed hver gang detektoren er tændt. Det grønne laserstyringslys er let at se selv under stærkt sollys, og forenkler derfor opgaven med at lokalisere lækager udendørs. Trods dens kapacitet er LaserMethane mini utrolig kompakt og let, hvilket gør den nem at have med i lommen.

Nem overvågning af data med app 

Du kan få LaserMethane mini med Bluetooth, som giver dig mulighed for at tilslutte den til din Android-enhed ved hjælp af GasViewer-appen. Med GasViewer kan du kombinere og gemme eller sende vigtige undersøgelsesdata som f.eks. gasniveau, tid, dato og placering.

Pålidelig gasdetektor

LaserMethane mini har ingen bevægelige dele, og det betyder, at den kræver meget lidt vedligehold. 

Detektoren laver selvkontrol og automatisk selvkalibrering ved opstart. Det sikrer dig nøjagtige og pålidelige aflæsninger.

Se al produktinformation om LaserMethane mini på Crowcons hjemmeside hér 

Personlig gasdetektor, LaserMethane mini

Scroll to Top