RKI GX-2009

Personlig Gasdetektor

GX-2009 overvåger brændbare gasser, ilt, kulilte og svovlbrinte. Gasdetektoren er designet omkring RKI’s kompakte og dokumenterede sensorer, der anvender katalytisk forbrænding, elektrokemisk og galvanisk sensorteknologi. Den vejer kun 130 g og passer fint i håndfladen. 

Detektoren er forsynet med dobbeltporte til akustisk alarm og alarmlysdioder på hele 3 sider af instrumentet. Det betyder at alarmtilstanden er synlig og hørbar fra forskellige vinkler, og er en stor fordel især i støjende omgivelser. 

Datalog 

Instrumentet fås som standard med en indbygget datalogger med meget høj kapacitet. Dataloggeren giver mulighed for at registrere op til 40 timers måledata, som bliver gemt i den interne hukommelse. GX-2009 fås med en valgfri dataloggersoftware, der er kompatibel med Windows. Det giver dig mulighed for at sende data trådløst via IR-funktion til en pc for at analysere ældre datalogning. 

Sikkerhed 

Detektorens sikkerhedsfunktioner beskytter mod vilkårlig fejlkonfiguration og påminder dig, når der er behov for en kalibrering, så du undgår at målefunktionen bliver nedsat. Du kan selv indstille kalibreringsintervaller og -påmindelser. Alle vigtige indstillinger kan beskyttes med password. 

Andre standardfunktioner er vibrationsalarm, automatisk kalibrering, kalibrering og eller påmindelseskontrol, STEL / TWA-aflæsning, peak hold og automatisk baggrundsbelysning ved alarm på en stor LCD-skærm. Alle funktionerne betjenes enkelt via 2 knapper - også med handsker på. 

Instrumentet er omsluttet af et slagfast, RFI-modstandsdygtigt hus, der er vand- og støvbestandig (IP67) og har en batterilevetid på 20 timer. 

Se alle specifikationer på RKI's GX-2009 gasdetektor på deres egen hjemmeside hér.

GX-2009 bærbar gasdetektor

Scroll to Top