Gas-Pro PID

PID-teknologi 

Gas-Pro PID anvender fotoioniserings-teknologi, som gør det muligt at registrere hundredvis af flygtige organiske forbindelser (VOC’er). Hvis du arbejder i et miljø med højt indhold af opløsningsmidler, lim, maling eller generelt VOC'er, vil Gas-Pro PID være et pålideligt og effektivt valg til at overvåge din sikkerhed. 

Crowcon’s PID arbejder med en 10,6 elektron volt lampe, som gasprøven passerer igennem. En elektron frigives til gasser med et ioniseringspotentiale på 10,6. Det er dermed den mest stabile sensor på markedet. 

Sammensæt din detektor ud fra dine behov 

Gasdetektoren kan sammensættes med op til 4 forskellige sensorer efter eget valg, og der er hundredvis at vælge i mellem. Dermed får du en personlig detektor, der er 100% tilpasset dine behov. 

Alle Gas-Pro fås både i aktiv og passiv version (m/u. intern pumpe). Skal du teste mange lukkede miljøer, hvor det vil være en fordel at teste inden du træder ind, er det en god ide at vælge Gas-Pro med indbygget pumpe. 

Gas-Pro har en automatisk fejlsikker flowpladegenkendelse, som gør det nemt at lave “pre-entry” tests. Så snart flowpladen påsættes detektoren, aktiveres pumpen, laver en selvtest. Når den er færdig er den klar til test, og du kan nemt teste miljøet f.eks. i en container, uden at du behøver at træde ind i den. 

Der er mulighed for at tilkøbe en kraftig pumpe (på op til 30m) til prøveudtagning i f.eks. rør. 

Brugervenligt Design 

Hele Gas-Pro serien er ergonomisk designet. Den sidder godt i hånden, og når du bærer den på dig under din vagt. Placeringen af displayet på toppen af detektoren, gør det nemt at aflæse og skabe et overblik, når du skal tage en hurtig beslutning. Den betjenes med en enkelt knap, som gør det nemt og hurtigt at lære at bruge detektoren. Knappen er stor nok til at du nemt kan betjene den med handsker på.

Pålidelighed 

Udover at Gas-Pro PID bruger et bredt spektrum PID-teknologi, som kan registrere hundredvis af VOC’er, har detektoren en hel del andre funktioner, som gør den til en pålidelig følgesvend på din vagt.  

  • Med sin dobbeltfarvede skærm advarer den dig med sin 95 dB hørbare alarm og dens dobbeltfarvede visuelle alarmbjælker. 
  • PID har en IP65 og IP66 rating (afhængig af sensorerne) som gør den vand og støvbestandig. 
  • PID giver dig besked, når den har brug for bump test og kalibrering. 
  • PID indikerer driftsstatus med LED lys. 

Se al produktinformation om Gas-Pro PID på Crowcons hjemmeside hér

Personlig gasdetektor, Gas-Pro PID

Scroll to Top