Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Notices::__wakeup() must have public visibility in /customers/a/0/4/danskbrandteknik.dk/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-notices.php on line 46 Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Path::__wakeup() must have public visibility in /customers/a/0/4/danskbrandteknik.dk/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-path.php on line 57 Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Extensions::__wakeup() must have public visibility in /customers/a/0/4/danskbrandteknik.dk/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-extensions.php on line 35 Gas-Pro IR - personlig gasdetektor | Dansk Brandteknik a.s.

Crowcon Gas-Pro IR

Personlig gasdetektor

IR teknologi 

Gas-Pro IR er ideel til olie- og gasindustrien. IR kan registrere metan, pentan eller propan ved hjælp af infrarød (IR) sensorteknologi. Den infrarøde måling giver forbedret pålidelighed og måler gas i to forskellige bølgelængder: En der absorberer gas og en der ikke gør. Med en minimal chance for at blive kontamineret, er Gas-Pro IR i sig selv mere sikker og sparer behovet for regelmæssig og dyr pellistor udskiftning, når den anvendes i forurenede omgivelser.

Bedre end Pellistor-teknologi

Gas-Pro IR er ideel til at detektere eksplosionsfarlige gasser, hvor traditionelle pellistor katalytiske sensorer vil have det svært - især i miljøer med lavt iltniveau. I nogle industrielle miljøer vil pellistorens funktion blive nedsat. Eksponering af for høje niveauer af brandfarlige gasser kan forårsage sodning af pellistorer. Pellistorer kræver ilt for at fungere, og derfor reduceres dens følsomhed over tid, og i sidste ende, vil det resultere i funktionssvigt. Konsekvensen er, at du er helt ubeskyttet under din vagt.

IR-sensorer er ikke påvirket af miljøet på samme måde. IR-sensorer kan uden problemer bruges til brændstoflagertanke, hvor der er ringe eller ingen ilt forårsaget af rensning med inert gas, eller hvor der stadig er høje niveauer af brændstofdampe.

Brugervenligt design

Hele Gas-Pro serien er ergonomisk designet. Den sidder godt i hånden, og når du bærer den på dig under din vagt. Gas-Pro betjenes med en enkelt knap - også med handsker på. Det gør brugen af detektoren meget intuitiv, og du vil hurtigt lære at bruge den. Skærmen er placeret på toppen af detektoren, hvilket gør den nem at aflæse med et øjekast, så du kan tage en hurtig beslutning, når det er nødvendigt.

Sammensæt din gasdetektor ud fra dine behov

Gasdetektoren kan sammensættes med op til 4 forskellige sensorer efter eget valg, og der er hundredvis at vælge i mellem. Dermed får du en personlig detektor, der er 100% tilpasset dine behov.

Gas-Pro fås både i aktiv og passiv version (m/u. intern pumpe). Skal du teste mange lukkede miljøer, hvor det vil være en fordel, at teste inden du træder ind, er det en god ide at vælge Gas-Pro med indbygget pumpe.

Den har en automatisk fejlsikker flowpladegenkendelse, som gør det nemt at lave “pre-entry” tests. Så snart flowpladen påsættes detektoren, aktiveres pumpen automatisk og laver en selvtest. Derefter kan du nemt teste miljøet f.eks. i en container, uden at du træder ind i den.

Der er mulighed for at tilkøbe en kraftig pumpe (på op til 30m) til prøveudtagning i f.eks. rør.

Pålidelig gasdetektor

Gasdetektoren indeholder et pålideligt litium-ionbatteri, som giver over 14 timers brug på en 7,5 timers opladning.

Den har en IP65 og IP67 rating (afhængig af sensorerne), der gør den i stand til at modstå hårde omgivelser med vand og støv.

Gas-pro giver dig besked, når der er behov for bump test og kalibreringer, så du altid kan få vedligeholdt dit instrument til tiden.

Se al produktinformation om Gas-Pro IR på Crowcons hjemmeside hér.

Personlig Gasdetektor, Gas-Pro IR

Scroll to Top