Crowcon T4

Personlig gasdetektor

T4 er en personlig gasdetektor, som giver dig effektiv beskyttelse mod 4 af de mest almindelige farer: Kulilte (CO), svovlbrinte (H2S), brandfarlige gasser og iltniveau. T4 giver dig mulighed for at arbejde helt uafbrudt i de mest krævende miljøer. T4 indeholder en bred vifte af funktioner, der gør den daglige brug lettere og mere sikker.

Pålidelig og robust

Med T4 får du compliance, robusthed og en brugervenlig løsning. Den store knap og det intuitive menusystem, gør det nemt at betjene gasdetektoren med handsker og uden nogen særlig træning. Det er Crowcons mest hårdføre personlige gasdetektor til dato, T4 er i slidstærkt design med IP65/IP67 støv-og vandbestandighed (afhængig af sensor).

Gasdetektoren kommer med et filterdæksel, som nemt kan fjernes og udskiftes efter behov. Den sikrer, at sensorer er beskyttet selv i de mest beskidte omgivelser.

18 timers batterilevetid

Med en batterilevetid på 18 timer giver T4 mulighed for flere eller længere vagter, inden den behøver en genopladning.

Personlig sikkerhed

Crowcons visuelle flerfarvede alarmlys viser dig om, at T4 fungerer forsvarligt og er i overensstemmelse med bump test og kalibreringspolitik. De grønne og røde LED lys er synlige for alle og giver en hurtig, enkel og omfattende indikation af detektorens status til både dig og andre omkring dig.

Mere pålidelig beregning af gaseksponering

T4 har en unik TWA Resume-funktion, som beregner gaseksponering meget mere nøjagtigt over en hel vagt - også selvom du for eksempel slukker T4 midlertidig under en frokostpause. Algoritmen på de fleste andre gasdetektorer, som måler TWA-eksponering, vurderer at vagten er slut så snart detektoren slukkes. Når den tændes igen, bearbejder algoritmen det som en ny vagt, og ignorerer dermed alle tidligere målinger. Med TWA Resume-funktionen har du mulighed for at inkludere tidligere målinger inden for en specifik tidsramme.

Se al produktinformation om T4 på Crowcons hjemmeside hér.

Personlig Gasdetektor, T4

Scroll to Top