Crowcon Tetra 3

Personlig gasdetektor

Crowcons Tetra 3 er en favorit på markedet blandt dem, der arbejder i krævende industrielle miljøer, som f.eks. vand, telekommunikation, mad, bryggeri og generelt med kulbrinter. Tetra: 3 rummer 3 celler, der kan måle op til 4 forskellige gasser i en kompakt, robust og brugervenlig personlig gasdetektor. Den betjenes meget nemt med en enkelt knap, har en lille størrelse og en tydelig skærm på toppen.

Den kan måle de mest almindelige fire gasser (kulilte (CO), metan (CH4), oxygen (O2) og svovlbrinte (H2S), men også mere specielle gasser som: ammoniak (NH3), ozon(O3), svovldioxid (SO2)H2-filtreret CO (til stålværker) og IR-kuldioxid. 

 

Robust 

Tetra 3 har et robust og slagfast design, som giver dig et højt beskyttelsesniveau imod stød og vibration. Tetra 3 holder til selv det hårdeste miljø. Den er vand- og støvbestandig (rating IP65 og IP67) og kan tåle at sænkes i vand ned til 1 meter.

 

Effektiv advarsel 

Tetra 3 har hele tre forskellige måder at advare dig på, når den detekterer gasser, så du har mulighed for at reagere så hurtigt som muligt. 

  • 95dB hørbar alarm 
  • Visuel levende rød og blå alarm 
  • Vibrerende alarm 

Pålidelig 

Tetra 3 har en gennemtestet sensorteknologi og softwareoperation, som dækker dig selv gennem en udvidet arbejdsdag (TWA). Gasdetektoren indeholder et litium-ionbatteri, der giver over 14 timer kontinuerlig drift fra en enkelt opladning uden at det går ud over instrumentets hukommelse. 

Den populære gasdetektor har en tydelig advarselsfunktion, som fortæller dig, når den kræver kalibrering.

 

Brugervenligt design 

Du betjener Tetra 3 med en enkelt knap, og det betyder, at du meget hurtigt lærer at bruge den. Knappen er stor nok til, at du uden problemer kan bruge den med handsker på. 

Detektoren har en baggrundsbelyst skærm på toppen, som viser alle gaslæsninger, diagnostik og batterilevetid. Det giver dig mulighed for at få et overblik over driftsstatus med et hurtigt øjekast.

Se al produktinfo om Tetra 3 på Crowcons hjemmeside hér.