Crowcon Gasman

Personlig Gasdetektor

Gasman er en robust og kompakt enkeltgas detektor designet til brug i de hårdeste miljøer. Den enormt kompakte og lette design gør den ideel til brug i industrier som olie og gas, kemiske anlæg, stålværker (special CO-sensor), hoteller (CO2) og spildevand og vandværker. 

Ultralet og stadig effektiv 

På trods af en vægt på 83-130 g, er detektoren ekstremt holdbar med høj slagfasthed og beskyttelse mod støv/vandindtrængning (IP65). Den betjenes meget let med en enkelt knap og har et letlæseligt, baggrundsbelyst LCD display for at sikre klar visning af gas- og alarmniveauer og batterilevetid, så du hurtigt kan orientere dig med et enkelt øjekast. Data- og begivenhedslogning er en standardfunktion, og der er en indbygget 30-dages advarsel, når det er tid til kalibrering. 

Gasman har desuden real-time TWA og en synlig graf på displayet, der viser dig de højeste målinger af gaskoncentrationer. 

 

Robust 

Trods det lille og lette format har Gasman en IP 65 kapsling, som sikrer effektivt mod støv og væsker. 

 

Effektiv advarsel 

Crowcons Gasman har flere måder at alarmere på, for at give dig den bedste sikkerhed. Den har to forskellige niveauer af øjeblikkelige alarmer og TWA-alarmer. 

Gasman alarmerer både med: 

  • 95dB hørbar alarm 
  • Rød/blå visuel alarm 
  • Vibrationssignal 

Fleksibel sammensætning 

Du kan få Gasman med en sensor til brandfarlige gasser, ilt eller giftige gasser. De intelligente sensormoduler, kan skiftes ud, når du har behov for det. 

Se al produktinfo om Gasman på Crowcons hjemmeside hér.

Gasman personlig gasdetektor