Crowcon Gas-Pro

Personlig gasdetektor

Gas-Pro kan måle op til 5 gasser (med en combicelle). Skærmen er placeret på toppen af detektoren, hvilket betyder, at den er meget let at holde øje med, når den for eksempel er fastspændt på en sele. Den fås med en indbygget pumpe og slange (op til 30 meter), som gør det let for dig at teste luften i et lukket miljø inden du træder ind i den, som f.eks. i en fragtcontainer. 

måler op til 5 gastyper
14 timers batterilevetid
Vejer 309 gram
IP65 rating
IP67 rating
pre-entry
Pump funktion

Gas-Pro kan måle op til 5 gasser (med en combicelle). Skærmen er placeret på toppen af detektoren, hvilket betyder, at den er meget let at holde øje med, når den for eksempel er fastspændt på en sele. Den fås med en indbygget pumpe og slange (op til 30 meter), som gør det let for dig at teste luften i et lukket miljø inden du træder ind i det, som f.eks. i en fragtcontainer.

Brugervenligt design

Hele Gas-Pro serien er ergonomisk designet. Den sidder godt i hånden, og når du bærer den på dig under din vagt. Skærmen er placeret på toppen af gasdetektoren, hvilket gør den nem og hurtig at aflæse. På skærmen kan du holde øje med gaskoncentrationer og Gas-Pro's tilstand. Det gør dig i stand til at tage en beslutning hurtigt, når der er behov for det. Det er også en stor fordel, når der arbejdes i snævre områder. Du kan lære at bruge Gas-Pro, da den betjenes meget nemt med en enkelt knap. Knappen er designet i en stor størrelse, så du uden problemer kan betjene den med handsker på.

Sammensættes efter dine behov

Gasdetektoren kan sammensættes med op til 4 forskellige sensorer efter eget valg, og der er hundredvis at vælge i mellem. Dermed får du en personlig detektor, der er 100% tilpasset dine behov.

Aktiv eller passiv gasdetektor

Gas-Pro fås både i aktiv og passiv version (m/u. intern pumpe). Skal du teste mange lukkede miljøer, hvor det vil være en fordel, at teste inden du træder ind, er det en god ide at vælge Gas-Pro med indbygget pumpe.Den har en automatisk fejlsikker flowpladegenkendelse, som gør det nemt at lave “pre-entry” tests. Så snart flowpladen påsættes detektoren, aktiveres pumpen automatisk og laver en selvtest. Derefter kan du nemt teste miljøet f.eks. i en container, uden at du træder ind i den.

Der er mulighed for at tilkøbe en kraftig pumpe med en slange op til 30 meter til prøveudtagning i f.eks. rør.

Pålidelige materialer

Gas-Pro indeholder et pålideligt litium-ionbatteri, som giver dig over 14 timers brug efter en 7,5 timers opladning. Den er vand- og støvbestandig over for IP65 og IP67 og kan holde til rimelig hårde omgivelser.

Gasdetektoren påminder dig automatisk, når den har behov for kalibrering eller når der opstår en fejl i instrumentet.

Se al produktinformation om Gas-Pro på Crowcons hjemmeside hér.

Personlig gasdetektor, Gas-Pro

Scroll to Top