Gasmaster

1-4 kanals kontrolpanel til gasdetektering

 

Kontrolpanelet er nemt at betjene og har et let overskueligt display, der viser gaskoncentrationen på den enkelte kanal. Den kan leveres med 1 til 4 kanaler til gas- eller branddetektion. For installationer med én gasdetektor er det oplagt at anvende Gasmaster Solo, som er en gasdetektor, kontrolpanel og alarmgiver kombineret i ét instrument til placering på en væg. Gasmaster fås også med EEx-d kapsling placering i EX-områder. 

Crowcon Gasmaster er et kompakt, alsidigt og kraftigt gasdetekteringskontrolpanel, der kombinerer enkel betjening med et omfattende udvalg af input- og outputfunktioner. 

Kontrolpanelet giver dig alle de oplysninger, du har brug for om dine gas- og branddetektorer på et øjeblik. Det store display viser gasniveauer fra alle detektorer samtidigt og muliggør systemjustering og test ved hjælp af knapper på frontpanelet. Du kan betjene Crowcon Gasmaster som "stand-alone" eller i et interface med alle alarmenheder og styresystemer ved brug af dens udgange. 

 

Brugervenligt Design 

Gasmaster viser alle gasniveauer samtidigt. Det gør det muligt for dig at få et fuldt overblik af systemstatus på et øjeblik. Alarmmeddelelserne på kontrolpanelet kan tilpasses til at angive navnet eller placeringen på en detektor i alarm efter dine ønsker. 

Menusystemet er intuitivt og nemt at bruge og du kan lave konfigurationsændringer meget nemt. Alle funktioner, fra den daglige drift til omkalibrering, kan udføres fra frontpanelet. Det betyder, at du kan udføre dine rutinemæssige tests let og hurtigt. Hvis du tilkøber et pc-kommunikationskit, får du også en “event log” funktion, som viser dig systemfejl og alarmhistorik.

Alsidige input og output funktioner 

Gasmaster kontrolpanelet har mange alsidige input og output funktioner, som du vil få gavn af: 

  • Analoge, relæ- og modbus-udgange, der letter kommunikation i driftsområdet. 
  • Overvågning af op til fire detektorer i næsten enhver kombination af gasdetektorer, brandzoner eller Environmental Sampling Units (ESU). 
  • Gasmaster har to alarmniveauer til hver enkelt kanal, som kan konfigureres til at opfylde de specifikke kriterier på driftsområdet. 
  • Du har fjernadgang til at styre ethvert punkt på driftsområdet, som kan hæmme og nulstille dine enheder. 
  • Kompatibel med en gasdetektor med 4-20mA eller mV pellistor-type - mV pellistor-detektorer.

 

Modulært design 

Gasmaster har et modulært design, som betyder, at du kun behøver at købe det nødvendige antal input moduler for dig. Du kan forlænge 1-, 2- og 3-kanals systemer senere ved at tilføje yderligere moduler, hvis du ønsker det. 

Se alle specifikationer på Gasmaster på Crowcons egen hjemmeside hér.

Gasmaster kontrolpanel til gasdetektorer

Scroll to Top