GDS Combi 64

Kontrolpanel til gasdetektorer

Combi fungerer i alle miljøer fra erhvervslokaler til tunge industrianlæg med EEx-områder, f.eks. parkeringsanlæg, tunneller, bryggerier, kedelrumsanlæg, rensningsanlæg, industrielle produktioner og kontorer. 

Combi-systemet har kapacitet til at overvåge helt op til 64 adressérbare detektorer med forskellige gastyper og op til 16 analoge indgange. Combi-systemet leveres klar til brug med forkalibrerede gasdetektorer og giver dig mulighed for at tilføje yderligere detektorer på ethvert sted i netværket. Hvis det er nødvendigt med lokale visnings- eller alarmfunktioner, kan du koble fjernbetjente paneler til, der kan gengive funktioner fra hovedpanelet. 

Kontrolpanelet kan let til- og frakobles detektorer og simpel installation. Den er pålidelig med sin adgangskodebeskyttelse og sine 3 fællesalarmer. Combi 64 har kapacitet til at overvåge 64 adressérbare sensorer, men der er også mulighed for at sammensætte flere Combi kontrolpaneler, i et 19" rack baseret system, til at overvåge op til 1024 sensorer.  

 

Brugervenlig 

Combi  kontrolpanel er brugervenligt med trykknapfunktion på frontpanelet, løbende visning af driftsforhold samt enmandskalibrering ved hjælp af datalagring. Den har i øvrigt 7 valgfrie alarmrelæindstillinger.  

Combi kan tilkobles et eksternt CTS-anlæg via 2 stk. modbus RS 485-kommunikation. 

Se alle specifikationer på GDS Combi 64 hér.

combi 64 kontrol panel til gasdetektorer

Har du spørgsmål til produktet? 

Ring eller skriv til os via kontaktformularen, og vi svarer dig så snart vi kan.

Scroll to Top