Gasmonitor

1-16 kanals kontrolpanel til stationære gasdetektorer

Crowcon Gasmonitor er opbygget i 19" kabinet til rack-montage. Den kan leveres med op til 16 kanaler, som hver har sit eget inputkort til enten en gasdetektor eller dobbelt branddetektor-zone. Gasmonitor er microprocessorstyret og kan konfigureres vha. den medfølgende software, som også bruges til udlæsning af data fra den integrerede datalogger. Al betjening af kontrolpanelet foregår på betjeningsknapperne, som sidder på fronten af racket. 

Gasmonitor kan monteres med relæmoduler, som kan konfigureres til at adressere alarmer fra den enkelte gas- eller branddetektor. Kontrolpanelet understøtter de fleste fabrikater og typer af gasdetektorer på markedet og kan derfor også bruges til opgradering af eksisterende anlæg. Gasmonitor har som alle Crowcon kontrolpaneler batteri-back-up som standard. 

Nem at bruge 

Alle de daglige funktioner er tilgængelige fra frontpanelet, med trykknapper og hver kanal er repræsenteret på displayet med hver sin graf bar. Det betyder, at du meget nemt kan orientere dig om status og foretage nogle af de hyppigst anvendte funktioner direkte fra frontpanelet.  Du kan også tjekke rack status på de fælles alarmdioder på displaykortet. 

Fleksibel Konstruktion 

Gasmonitor systemet har ubegrænsede muligheder for udvidelse, og har en modulopbygget konstruktion, som giver mulighed for at sammensætte en komplet skræddersyet løsning til dine behov med minimal kabelføring. 

Kontrolpanelet er udstyret med industristandard analoge udgange, der integreres komplet med eksisterende rackmonterede beskyttelsessystemer i området. 

Du kan tilvælge relæmoduler for at gøre kontrolpanelet endnu mere fleksibelt og samtidig skære ned på konfigurations- og overvågningskabler.

Nem at vedligeholde 

Du kan lave rutinemæssige kalibreringer direkte fra frontpanelet, og kan reducere dine serviceomkostningerne markant. Hver kanal hæmmes separat, så sikkerheden på området ikke er kompromitteret under en kontrol.

Du kan se flere detaljer på Gasmonitor på Crowcons egen hjemmeside her.

Kontrolpanel til gasdetektering, Gasmonitor

Scroll to Top