Xgard Bright

Crowcon gasdetektor

Xgard Bright er en alsidig gasdetektor, som kan overvåge iltniveau og en bred vifte af giftige og brandfarlige gasser. Fordelen ved Xgards alsidighed er, at du kan have den samme detektor overalt på jeres sites. Det gør det markant lettere at oplære medarbejdere til at betjene detektorerne. Bright kommer i en højkvalitets aluminiumskapsling og er EXd godkendt til brug i sikkerhedszone 1 og 2.

Nem betjening og vedligehold

Den stationære detektor er udstyret med et OLED display og en magnetisk nøgle, som du nemt betjener den med, uden at åbne detektoren.

Kalibreringsfunktioner, tests, opsætning og justeringer udføres meget enkelt via OLED displayet ved hjælp af magnetstaven.

Det gør det både lettere og hurtigere at lave rutinemæssige vedligehold, og minimerer den tid operatører er nødt til at opholde sig i potentielt farlige områder.

Muligheder med Xgard Bright

Xgard Bright kommer som standard med et analog 4-20mA og RS-485 modbus signal. Du har mulighed for at tilvælge et HART kommunikation interface. Relæer bliver enten tilpasset til at kunne aktivere lokale alarmer eller til at sende digitale signaler til et kontrolpanel.

Valg af sensor:

  • Elektrokemiske sensorer (til overvågning af giftige gaser og iltniveau)
  • Pellistor sensorer (til overvågning af brandfarlige gasser og dampe)
  • IR sensorer (til overvågning af kulbrinter eller kuldioxid)

Bright er velegnet til både små og store installationer med mulighed for punkt-til-punkt system eller et loop med et RS-485 modbus tilknyttet helt op til 254 gasdetektorer.

Den er velegnet til både små og store sites som laboratorier, bilindustrien, stål, kemikalier, mad og drikkevareindustrien.

Xgard Bright udstyret med 4-leder kabling, som giver en øget fleksibilitet ved installation og integrering i større systemer. Dertil kommer at Bright kun bruger 3W i timen, og reducerer dermed også jeres energiforbrug markant sammenlignet med andre detektorer.

Xgard Bright gasdetektor
Xgard Bright med magnet
Crowcon Xgard Bright gasdetektor

Scroll to Top