Gasdetektering

Farlige gasser er en reel og alvorlig risiko i mange industrier som gas, søfart, metal, bryggeri, spildevand og olie. Vi tilbyder alt i personlige og stationære gasdetektorer og kontrolpaneler og laver selvfølgelig også kalibreringer. 

Hos Dansk Brandteknik a.s. leverer vi hovedsageligt gasdetektorer fra vores partner engelske Crowcon, som i mange år har siddet i førersædet på verdensmarkedet. Med Crowcon er du sikret yderst holdbare produkter uden fejlalarmer. 

Deres produkter er i høj grad lavet med brugeren i tankerne, og gasdetektorerne kan ofte sammensættes med netop de sensorer, som du har brug for i dit arbejde. 

Kalibrering, kontrol- og funktionseftersyn 

Vores certificerede værksted i Søborg samt vores specialindrettede biler giver dig den sikkerhed, du behøver, for at dine gasdetektorer er i optimal stand. 

Med en serviceaftale kan du være sikker på, at dine gasdetektorer bliver kontrolleret og kalibreret til tiden hvert år. Vores gasteknikere laver både de årlige kalibreringer, kontrol- og funktionseftersyn på jeres adresse, så arbejdsgangen ikke forstyrres. 

Har du brug for rådgivning om gasdetektering?

Scroll to Top