Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Notices::__wakeup() must have public visibility in /customers/a/0/4/danskbrandteknik.dk/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-notices.php on line 46 Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Path::__wakeup() must have public visibility in /customers/a/0/4/danskbrandteknik.dk/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-path.php on line 57 Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Extensions::__wakeup() must have public visibility in /customers/a/0/4/danskbrandteknik.dk/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-extensions.php on line 35 Hjertestarterskab til hjertestarter | Dansk Brandteknik a.s.

Hjertestarterskab

Omkring 3500 danskere bliver ramt af hjertestop om året. Chancen for at overleve kan stige med 70% ved behandling med en hjertestarter, og jo hurtigere det går, desto større er chancen for overlevelse. Derfor er det en god ide at have sin hjertestarter stående udendørs, hvor andre kan få gavn af den.

Intelligent hjertestarterskab, der beskytter mod kulde og varme

Hjertestartere tåler hverken at stå i meget høje eller meget lave grader. Konsekvensen er, at den ikke virker, den dag den skal bruges. Derfor er det vigtigt at have et hjertestarterskab, der kan regulere temperaturen.

Hjertestarterskabet fra Flexsolutions er temperaturovervåget og regulerer temperaturen i skabet med en blæser, og termostatstyret varmelegeme, når temperaturen er for høj (over 25 °C) eller for (under 10 °C). Skabet har desuden solfilm i ruden, som giver ekstra beskyttelse mod høje temperaturer.

Smart design

Den grønne farve og mønsteret i top og bund, gør skabet let at få øje på, så man hurtigt kan finde frem til den i en nødsituation. I modsætningen til mange andre hjertestarterskabe er alle metaldele lavet i rustfrit stål og holder derfor bedre imod regnvejr.

Nem udskiftning af styreboks

Skulle der ske noget med styreboksen, kan du let udskifte styreboksen uden hjælp fra fagfolk. Styreboksen afmonteres nemt ved at skrue den af med 4 skruer og en ny styreboks sættes lige så let i.

Hjertestarterskab med alarm

Hjertestarterskabet kan udvides med en 100db alarm, som aktiveres så snart skabet åbnes.

Skabet er godkendt som medicinsk tilbehør og produceret i henhold til ISO 13485.

Hjertestarterskab

 

Scroll to Top