HeartStart Hs1

Philips Hjertestarter AED

Trin for trin vejledning så du ved præcis, hvad du skal gøre

HeartStart HS1 har en ren og enkel grænseflade, der er nem at bruge og forstå. Dens stemmevejledning guider dig gennem hele processen, fra at placere stødpuder, levere et chok, til at udføre hjertemassagen. De intelligente sensorer kan registrere, hvilket trin du er på og tilpasser sig til dit niveau af ekspertise.

Køb en hjertestarter til en fair pris hos Cardia Nordic.

Klar til brug, når du behøver den

Det er nemt og hurtigt at indstille HS1 hjertestarteren. Stødpuderne og batteriet er allerede installeret. Alt du skal gøre er at trække i det grønne greb for at aktivere den første selvtest. Efterfølgende vil HeartStart HS1 automatisk udføre selvtests dagligt, så du kan stole på, at den er klar til brug, når det er nødvendigt.

Hurtige stød for en forbedret overlevelseschance

Hurtige stød forbedrer succesraten af behandlingen og den minimerede tid til stød efter sidste hjertemassagesekvens kan forbedre chancen for overlevelse. HeartStart HS1 er blandt de hurtigste i klassen til at levere chokbehandling efter HLR sekvenser.

Personlig behandling for hver patient

Før du kan levere et stød, kontrollerer HS1 automatisk om det er nødvendigt at give stød, så personen får den rette behandling. Hvis du installerer de særlige SMART stødpuder til børn og spædbørn, vil hjertestarteren automatisk tilpasse sig til et lavere energiniveau og ændre instruktionerne for at hjælpe dig med at give den rette hjertemassage til børn.

Få mere ud af din hjertestarter med et abonnement

Mange tænker ikke over, at hjertestartere skal vedligeholdes. Undersøgelser viser også, at en del hjertestartere slet ikke virker, fordi der ikke er nogen der tager sig af vedligeholdet.

Med et abonnement sørger vi for at din hjertestarter bliver vedligeholdt efter behov, så du altid kan være sikker på, at den virker. Vi skal nok sørger for, at alt bliver gjort til tiden.

Med et abonnement får du:

  • Et grundigt introduktionskursus til din hjertestarter
  • Udskiftning af stødpuder og batterier til tiden
  • Årligt serviceeftersyn på jeres adresse
  • Opdateringer at stemmeinstruktioner
  • Udvidet produktgaranti på 8 år

Du kan også tilvælge at få førstehjælpskurser med i din aftale så du jævnligt får opdateringskurser med.

Philips Hjertestarter HeartStart HS1
Philips Hjertestarter  HeartStart HS1
bæretaske til hjertestarter
børneelektroder til HeartStart Hs1

Batteri levetid:

Eletkrodelevetid:

Choklevering:

Selvtest:

Temeperatur:

IP rating:

Mål:

Vægt:

4 år 

2-2,5 år

ca. 8 sek.

Dagligt

0-43 °C

IP21

19 x 21 x 7 cm

Vægt 1,5 kg

Scroll to Top