HeartStart FRx

Philips Hjertestarter AED

FRx hjertestarter er udviklet til at behandle ofre for/med hjertestop selv i krævende omgivelser. Hjertestarten er robust, pålidelig og enkel at bruge. Med en IP rating på 55 kan HeartStart FRx modstå en hårdhændet behandling, ekstreme temperaturer, støv eller våde miljøer.  

Er hurtig klar til brug

Du får HeartStart FRx næsten klar til brug. Alt er tilsluttet og på plads. Det eneste du behøver gøre, er at trække i det grønne greb for at starte en selvtest, der bekræfter, at den er klar til brug. Når først du har gjort det, er Philips hjertestarter nem at vedligeholde. FRx hjertestarteren har en række automatiske selvtests, herunder daglig, ugentlig, og månedlig tests, hvor den kontrollerer stødpuder og verificerer funktionalitet og kalibrering af kredsløb og systemer.

Detaljeret vejledning til førstehjælp

FRx fortæller dig præcis, hvad du skal gøre og hvornår. For at levere et stød, skal du placere puder på den bare hud, som vist i illustrationen på selve hjertestarteren. Hjertestarteren vurderer om et chok er nødvendigt, og hvis det er, beder den dig om at trykke på den orange stød knap. Stemmekommandoerne gentager og omformulerer instruktionen, hvis du har brug for yderligere hjælp. Den har også blinkende ikoner og en referenceguide, som hjælper dig, hvis du befinder dig i støjende omgivelser.

Hvis du har brug for hjælp med hjertemassagen, giver FRx hjertestarter instruktioner og lydsignaler, der fortæller dig, hvordan det skal gøres. Den guider dig med rette antal, frekvens og dybden af brystpres samt hvordan og hvornår, du skal lave indpustninger. Når børnenøglen er indsat, tilpasses instruktionerne automatisk til den rette behandling til børn.

Nem at bruge til børn

HeartStart FRx har en unik børnenøgle, der gør det muligt for dig at bruge de samme stødpuder til både voksne og børn. Du skal blot indsætte nøglen i FRx. Hjertestarteren justerer automatisk chokstyrke og tilpasser sine instruktioner om stødpudernes placering og hjertemassage, så de passer til behandling af et barn. Det gør den også til et godt valg for eksempel til skoler, børnehaver og fritidshjem.

Hjertestarter FRx med elektroder
Børnenøgle til Philips HeartStart FRx
bæretaske til hjertestarter

Batteri levetid:

Eletkrodelevetid:

Choklevering:

Selvtest:

Temeperatur:

IP rating:

Mål:

Vægt:

4 år 

2-2,5 år

ca. 8 sek.

Dagligt

0-50 °C

IP55

18 x 22 x 6 cm

Vægt 1,5 kg

Scroll to Top