Hjertestarter

Ca. 15 danskere bliver ramt af hjertestop hver dag og omkring en tredjedel sker i det offentlige rum. Hvert sekund tæller, når det gælder hjertestop, og jo hurtigere vi har mulighed for at gribe ind med førstehjælp desto bedre er overlevelseschancerne for den hjertestopramte. Vores hjertestartere er kendt for at være nogle af de hurtigste på markedet til at levere chok.

Vores hjertestartere gør det trygt for dig at redde liv

Hjertestarterne analyserer hjerterytme og tilstand, så du aldrig kan komme til at give nogen stød uden at det er nødvendigt. De er enormt brugervenlige og guider dig igennem hele processen, så du kan være tryg ved alt, hvad du gør.

Har du brug for rådgivning om hjertestartere?

CardiAid Fuldautomatisk hjertestarter

CardiAid

Fuldautomatisk Hjertestarter

  • IP55 rating
  • Automatisk selvtest
  • Nem aktivering
Philips Hjertestarter heartstart HS1

Philips HeartStart HS1

Semiautomatisk Hjertestarter

  • Automatisk selvtest
  • Hurtig stød
Philips hjertestarter HeartStart FRx

Philips HeartStart FRx

Semiautomatisk Hjertestarter

  • Unik børnenøgle
  • Automatisk selvtest
  • IP55 rating
Førstehjælpskursus med hjertestarter

Bliv tryg ved brugen af din hjertestarter

Når du køber en hjertestarteraftale med abonnement, vil du altid få et fuldt førstehjælpskursus med din hjertestarter med tilhørende kursusbevis fra Dansk Førstehjælpsråd. Med et førstehjælpskursus får du og dine kolleger (op til 16 deltagere) en grundig instruktion og træning i, hvordan man bruger hjertestarteren, og hvordan man yder hjertelungeredning. Kurset er med til at gøre dig mere fortrolig med apparatet og betyder, at du kan handle mere effektivt den dag, du får brug for det.

Skal din hjertestarter stå udenfor?

Vil du at anskaffe dig en hjertestarter skal du tage stilling til, om den skal stå inde eller ude. Ønsker du, at den skal være tilgængelig for andre mennesker, der opholder sig i nærområdet, skal din hjertestarter placeres udendørs i et frostsikkert hjertestarterskab. Hjertestartere kan hverken holde til for meget kulde eller varme, og hjertestarterskabe sørger for at holde dem i den rette temperatur.

Scroll to Top