Redningsstige

Escape Redningsstige (7,6 meter) 

  • Stærk og holdbar konstruktion 
  • Nem at bruge 
  • Tangle-Free Design  
  • Anti-Slip 

Escape-stigen er 7,6 m lang og giver hurtig og nem flugt fra to- eller treetagers højde. Redningsstigen opbevares kompakt, og pakkes hurtigt ud ved en brand eller en anden nødsituation.

Hurtig og nem at bruge 

Redningsstigen åbnes nemt og fastgøres med bøjler over vindueskarmen. Du skal blot trække i en rem, og stigen vil folde sig ud. Vær opmærksom på at Escape-stigen kun er beregnet til engangsbrug.

Stærk og holdbar 

Med metalruller og røde remskinner af nylon kan Escape redningsstige holde op til 340 kg på et trin eller 450 kg, når belastningen fordeles på mere end et trin. Dens anti-slip, zinkbelagte ståltrin forhindrer, at du rutsjer og sikrer en sikker nedstigning. Redningsstigen er flammefast. 

Redningsstige

Exit Redningsstige (3,8 meter) 

  • Enorm stabilitet og sikkert fodfæste 

Exit redningsstige er en stabil aluminiumsstige med rustbeskyttede stålnitter. Det giver den en enorm stabilitet, og det er svært at finde andre redningsstiger af samme kaliber. Den giver dig et sikkert fodfæste i en paniksituation, og vil også være mere behagelig og lettere at bruge for ældre personer eller f.eks. med et barn i armen. 

Med dens 3,8 meter, egner den sig til brug fra toetagers højde. 

Exit-stigen har også den fordel, at du kan flytte den fra et vindue til et andet nede fra jorden.  

Sammenklappet fylder den kun meget lidt, og er let at gemme af vejen. 

Vil du bestille har du spørgsmål til produktet?

Scroll to Top