Redningsstige

Escape Redningsstige (7,6 meter) 

  • Stærk og holdbar konstruktion 
  • Nem at bruge 
  • Tangle-Free Design  
  • Anti-Slip 

Escape-stigen er 7,6 m lang og giver hurtig og nem flugt fra  treetagers højde. Redningsstigen opbevares kompakt, og er hurtigt at pakke ud ved en brand eller en anden nødsituation.

Hurtig og nem at bruge

Redningsstigen åbnes nemt og fastgøres med bøjler over vindueskarmen. Du skal blot trække i en rem, og stigen vil folde sig ud. Stigens greb, der let sættes fast i vindueskarmen, er designet så den holder trinene væk fra muren og gør det lettere for dig at kravle ned i sikkerhed.

Stærk og holdbar

Med metalruller og røde remskinner af nylon kan Escape redningsstige holde op til 340 kg på et trin eller 450 kg, når belastningen fordeles på mere end et trin. Dens anti-slip, zinkbelagte ståltrin forhindrer, at du rutsjer og sikrer en sikker nedstigning. Redningsstigen er flammefast.

Vær opmærksom på at Escape-stigen kun er beregnet til engangsbrug.

Redningsstige

Exit Redningsstige (3,8 meter) 

  • Stabil alimuniumsstige
  • Sikkert fodfæste 

Exit redningsstige er en stabil aluminiumsstige med rustbeskyttede stålnitter. Det gør den meget stabil, og giver dig et sikkert fodfæste i en paniksituation. Exit redningsstige vil være mere behagelig og lettere at bruge for ældre personer, eller hvis du har et barn med på armen.

Med dens 3,8 meter, egner den sig til brug fra toetagers højde. Exit-stigen har også den fordel, at du kan flytte den fra et vindue til et andet nede fra jorden. Sammenklappet fylder den kun meget lidt, og er let at gemme af vejen.

EXIT redningsstige / brandsstige

Vil du bestille har du spørgsmål til produktet?

Scroll to Top