Flugtveje

Planlægningen af flugtveje kan være uoverskueligt for mange, fordi der ikke altid er klare regler og retningslinjer at gå efter. Det skyldes, at kravene afhænger af bygningens konstruktion og anvendelse. Vi har mange års erfaring med at tilrettelægge flugteveje og nødudgange, så det er i overensstemmelse med forventningerne fra Bygningsreglementet, når de gennemgår sikkerheden i en bygning. 

Vi tilrettelægger det hele med både flugtvejsplaner, panik- og nødbelysning, flugtvejsskiltning, nødudgange og redningsstiger, efter en gennemgang af jeres bygning.

Læs vores Guide til regler om brandsikring og få blandt andet et overblik over regler og retninglinjer om flugtveje.

Har du brug for rådgivning om flugtveje?

Flugtvejsplan

Flugtvejsplan

Vores tredimensionelle flugtvejsplaner giver et tydeligt billede, som kan opfattes langt hurtigere end normale 2D-tegninger. Det giver en betydeligt større chance for at redde sig ud i live. Vi udarbejder også bordopstillingsplaner til kursuscentre, hoteller og restauranter.

Panikbelysning

Panik- & nødbelysning

I forsamlingslokaler og ved flugtveje skal der installeres nød- og panikbelysning, som automatisk tænder ved strømsvigt. Vi laver også det årlige serviceeftersyn. 
flugtveje nødbelysning

Flugtvejsskilte

Vi sørger for, at du får de rigtige skilte, i de rigtige størrelser, og monterer dem for dig. Vi har også flugtvejsskilte, der er selvlysende (efterslysende) til f.eks. forsamlingslokaler.

Scroll to Top