Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Notices::__wakeup() must have public visibility in /customers/a/0/4/danskbrandteknik.dk/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-notices.php on line 46 Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Path::__wakeup() must have public visibility in /customers/a/0/4/danskbrandteknik.dk/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-path.php on line 57 Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Extensions::__wakeup() must have public visibility in /customers/a/0/4/danskbrandteknik.dk/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-extensions.php on line 35 Flugtveje - flugtvejsplan, flugtvejsskiltning | Dansk Brandteknik a.s.

Flugtveje

Arbejdsmiljøet og Bygningsreglementet stiller en række krav til indretning af flugtveje af hensyn til farerne ved en brand eller andre ulykker. Der skal være et tilstrækkelige antal flugtveje og nødudgange i forhold til bygningens størrelse og form. Og samtidig skal flugtveje og nødudgange være placeret, dimensioneret, og udformet så det vurderes, at være betryggende at bruge dem. Der kan også være mere specifikke krav i nogle tilfælde, hvor omgivelserne kræver det.

Planlægningen af flugtveje kan være uoverskueligt for mange, fordi der netop ikke altid er klare regler og retningslinjer at gå efter. Det skyldes, at kravene afhænger af bygningens konstruktion og anvendelse.

Vi har mange års erfaring med at tilrettelægge flugteveje og nødudgange, så det er i overensstemmelse med forventningerne fra Bygningsreglementet. Vi kan tilrettelægge det hele med flugtvejsplaner, nødbelysning, flugtvejsskiltning, nødudgange og redningsstiger. Med et besøg fra en af vores brandsikringskonsulener, kan du få gennemgået jeres lokaler grundigt, og afdækket behovet.

Læs vores Guide til regler om brandsikring og få blandt andet et overblik over regler og retninglinjer om flugtveje.

Har du brug for rådgivning om flugtveje?

Flugtvejsplan

Flugtvejsplan

Vores tredimensionelle flugtvejsplaner giver et tydeligt billede, som kan opfattes hurtigere end normale 2D-tegninger. Det øger chancen for at redde sig ud i live. Vi udarbejder også bordopstillingsplaner til kursuscentre, hoteller og restauranter.

Panikbelysning

Nødbelysning

I forsamlingslokaler og ved flugtveje skal der installeres nød- og panikbelysning, som automatisk tænder ved strømsvigt. 

flugtveje nødbelysning

Flugtvejsskilte

Vi sørger for, at du får de rigtige skilte, i de rigtige størrelser, og monterer dem for dig. Vi har også flugtvejsskilte, der er selvlysende (efterlysende) til f.eks. forsamlingslokaler.

Scroll to Top