SikkerhedsPartner

Vi indgår i et samarbejde med SOS Dansk Autohjælp og Dansk Bygningskontrol om SikkerhedsPartner for at kunne tilbyde vores kunder sikring, assistance og beredskab på endnu flere områder.  

SikkerhedsPartner tilbyder en komplet sikrings-, beredskabs- og assistanceløsning til din virksomhed.  

Med sikkerhedspartner får du:  

Autoassistance  

Få autoassistance til alle din virksomheds køretøjer fra et landsdækkende net af stationer. Du får assistance uanset hvor du befinder dig. Det gælder også private biler - både din og dine kollegers.

Skadeservice  

Med sikkerhedspartner har du adgang til skadehåndtering 24 timer i døgnet.  Sikkerhedspartner giver dig rådgivning og vejledning efter skader, så følgeskaderne efter et uheld begrænses så meget som muligt, så virksomheden hurtigst muligt kan fortsætte driften.

Siddende patientbefordning  

Hvis nogen kommer til skade vil de blive kørt til nærmeste behandlingssted eller et andet ønsket sted. Det gælder dig, dine kolleger, gæster og pårørende   

Krisehjælp  

Få landsdækkende krisehjælp med adgang til højt kvalificerede psykologer inden for en time.  

Sikkerhedspartner fungerer ud fra et pay-per-use princip, og kan derfor bringe dig store besparelser i forhold til de aftaler du har i dag. 

Læs mere om SikkerhedsPartner og prøv totalberegneren, for at lave en prissammenligning med dine nuværende løsninger hér 

SikkerhedsPartner, Autoassistance

Scroll to Top