Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Notices::__wakeup() must have public visibility in /customers/a/0/4/danskbrandteknik.dk/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-notices.php on line 46 Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Path::__wakeup() must have public visibility in /customers/a/0/4/danskbrandteknik.dk/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-path.php on line 57 Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Extensions::__wakeup() must have public visibility in /customers/a/0/4/danskbrandteknik.dk/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-extensions.php on line 35 Slangevinder & Slangeskab | Dansk Brandteknik a.s.

Slangevinder og slangeskabe

Slangevinde
Slangevinde

Slangevinder og slangeskabe til erhverv - modtag pris og tilbud fra Dansk Brandteknik

Vi leverer og installerer slangevinder og slangeskabe fra Gebwell (Pivaset) i mange størrelser og formater. Brandslangerne fås mellem 20-90 meters længde og ¾" og 1" i diameter. 

Brandslangerne er lavet af EPDM gummi, som er en enormt fleksibel gummiart med mange gode egenskaber. Den tåler både mange minusgrader og mange plusgrader, og kan klare de fleste typer af kemikalier. 

Slangevinderne har et driftstryk (ved + 20 °C) på 1,2 MPa og deres sprængningstryk er 9 MPa og leveres med komplet og originalt Handfighter strålerør, som er noget af det bedste du kan få. 

Du kan både få dem fastmonteret på en væg med eller uden slangeskab. Du kan også få dem fastmonteret på gulv, eller i en transportabel vinde med hjul. 

Se hele Pivasets sortiment på deres hjemmeside hér. 

Slangeskab
Slangeskab

Slangeskab 

Slangeskabene kommer i et moderne, stabilt og installationsvenligt design. De har en svejset bagvæg, der giver en robust struktur og en forstærket låge. Lågen er udstyret med en speciel lås bag et beskyttelsesdæksel. Den åbner 180 °, så den ikke forhindrer brug af en slangevinde, der er monteret på selve lågen.

Vælg et design til jeres nye slangeskab

Slangeskabene leveres som standard i rød, grå og hvid, men fås også i mange andre farver, efter ønske. Du kan altså vælge den i en farve, som passer nøjagtigt ind i jeres lokaler. 

Du kan også selv vælge om du vil have skabet til ophængning på væg eller til indmuring i væggen, så det går i ét. Det giver et meget mere stilrent design. 

Skabene er normalt udstyret med en højrevendt låge, men kan også skaffes med venstrevendt låge som specialbestilling. Det er også muligt at konvertere kabinettet til en venstrevendt låge senere hen, hvis det skulle være et ønske. 

Du kan også få slangeskabet med et sideskab til en brandslukker.

Se hele Pivasets sortiment på deres hjemmeside hér. 

Scroll to Top