Fritureslukker

Amerex, F6

Brandklasse A
Brandklasse E
Brandklasse F

Effektiv slukning af friturebrand 

Denne fritureslukker er den eneste slukker, der effektivt var i stand til at slukke en friturebrand i en test udført af det norske brandlaboratorium SINTEF. 

Friture er en stadigt stigende årsag til brande og store brandskader. Det skyldes en bedre isolering i friturekogerne og en ændret sammensætning af de vegetabilske olier. Det har medført en voldsom stigning i friturebrande.   

Samtidig har undersøgelser vist, at kendte slukningsmidler, som pulver og kulsyre, ikke er i stand til at slukke en friturebrand.

 

Høj Præcision 

Fritureslukkeren har en dyse, der med høj præcision kan ramme branden, og det betyder, at du får en mere effektiv slukning.

 

Forsegler Fedt 

Brandslukkeren reducerer fedtsprøjt fra frituren, fordi slukningsmidlet udløses som forstøvet væske, der skånsomt køler olien ned. Slukningsmidlet går i reaktion med fredstoffet, og der sker reelt set en forsæbning. Det betyder at olien faktisk forsegles, hvilket i øvrigt gør det nemt for dig at rengøre efterfølgende. 

 

Sikker mod op til 35.000 volt 

Model F6 har bestået en test imod 35.000 volt, hvilket giver brugeren den størst mulige sikkerhed ved brug i nærheden af elektriske spændinger, som ofte er til stede i et køkken.

Fritureslukker

Få et indblik i brandklasser og de forskellige brandslukkertyper i vores Guide til brandslukkere➜

Få styr på regler om trykpøvning og eftersyn under Vejledning➜

Scroll to Top