Vandtågeslukker

Amerex, WaterMist

Brandklasse A
Brandklasse E

Bedre end en almindelig vandslukker

WaterMist brandslukker er det ultimative valg til brande i klasse A (faste materialer), og steder hvor der samtidig er en potentiel klasse E brandfare (brande forårsaget af elektriske spændinger). WaterMist brandslukker indeholder destilleret vand, som gennem en dyse forstøves til en fin vandtåge og spredes med højtryk. De små dråber i vandtågen absorbere hurtigere varme end vand fra en almindelig vandslukker, og afkøler derfor branden og det omkringliggende område hurtigere og reducerer dermed spredningen af ilden.

Tryg brug ved elektriske spændinger

Destilleret vand leder ikke elektricitet, og du kan derfor trygt bruge den til at slukke brande ved alle normale elektriske spændinger (op til 1000 V). Derfor er slukkeren den bedste på markedet til skånsom slukning af brande i it-udstyr, servere, kopimaskiner og andet elektronisk udstyr. Det gør dem ideelle til beskyttelse af hospitalets miljøer, værdifulde bøger og dokumenter, telekommunikationsfaciliteter og “clean room” produktionsfaciliteter.

WaterMist fås både i den klassiske røde farve, men derudover også i en flot blank version, hvis man vælger en lejeaftale.

Serviceeftersyn & Trykprøvning

WaterMist skal vedligeholdes ifølge dansk lovgivning med serviceeftersyn en gang om året og trykprøves hvert femte år. Vi klarer alt vedligehold for dig med en service eller en lejeaftale. Alle brandslukkere bliver genopfyldt med original slukningsmiddel.

WaterMist rød brandslukker
Vandtågeslukker (WaterMist)

Tømningstid:

Slukkeeffekt:

Rækkevidde:

Temperaturområde:

Vægt:

Højde:

Bredde:

Dybde:

 

70 sek 

13A

3,5 m

0-50 °C

13 kg

71 cm

23 cm

18 cm

Få et indblik i brandklasser og de forskellige brandslukkertyper i vores Guide til brandslukkere➜

Få styr på regler om trykpøvning og eftersyn under Vejledning➜

Scroll to Top