Pulverslukker

Nu-Swift, Maxi A

Brandklasse A
Brandklasse B
Brandklasse C
Brandklasse E

Maxi A pulverslukker egner sig til at slukke brande af flest forskellige brandklasser og samtidig med er den også den nemmeste at bruge for en uøvet bruger. Nu-Swift Maxi A pulverslukker er en af markedets mest effektive brandslukkere. Den har klare fordele, som giver dig større kontrol, når du skal slukke en brand.  

Tryg at bruge for den uøvede bruger

Maxi A pulverslukker har en lang rækkevidde, og det betyder, at du kan bekæmpe branden effektivt fra en lang afstand. Som uøvet bruger giver det dig en øget sikkerhed, så du kan holde lidt større afstand, når du skal slukke en brand. Pulverslukkeren har også en længere funktionstid end andre gængse brandslukkere. Det vil sige, at du har længere tid og dermed bedre mulighed for at slukke en brand.

Stor præcision & effektivitet

Med pulverslukkere er det afgørende, at pulveret rammer ilden direkte, for at branden kan slukkes ordentligt. Derfor har pulverslukkeren pulverpistolen placeret for enden af slangen, og det gør det meget lettere at ramme ilden præcist. Selve pulveret i Maxi A er af en hel særlig kvalitet. Pulverkornene i Maxi A pulverslukker er større end i pulverslukkere fra andre producenter.

Solid beholder med 10 års garanti

Maxi A har markedets mest solide beholdere. Den har tre gange så kraftig en stålplade som vores andre brandslukkere. Den har desuden en speciel hermetisk forsegling, der gør slukkeren upåvirkelig af temperaturskift, luftfugtighed, vibrationer og rystelser. Det betyder også, at den har en enormt lang levetid og derfor kommer den også med 10 års garanti.

Serviceeftersyn & Trykprøvning

Pulverslukkere skal vedligeholdes ifølge dansk lovgivning med serviceeftersyn en gang om året og trykprøves hvert femte år. Vi klarer alt vedligehold for dig med en service eller en lejeaftale. Alle brandslukkere bliver genopfyldt med original slukningsmiddel.

Pulverslukker
tekniske specifikationer for pulverslukker

Få et indblik i brandklasser og de forskellige brandslukkertyper i vores Guide til brandslukkere➜

Få styr på regler om trykpøvning og eftersyn under Vejledning➜

Scroll to Top