Fritureslukker

Amerex, F6

Brandklasse A
Brandklasse E
Brandklasse F

Effektiv slukning af friturebrand

Friturebrande er særligt vanskelige at slukke, og er stadig skyld i en del køkkenbrande. Det skyldes en bedre isolering i friturekogere og en ændret sammensætning af de vegetabilske olier. Normale brandslukkere, som pulverslukkere og kulsyreslukkere kan ikke slukke branden effektivt. Nogle brandslukkere kan endda gøre skaden værre. Amerex F6 er en fritureslukker, med et kemisk slukningsmiddel der er speciallavet til effektiv slukning af friturebrande. F6 Friture brandslukker er derfor det perfekte valg til restauranter og cafeer.

Nem rengøring

F6 Fritureslukker reducerer fedtsprøjt fra frituren, fordi slukningsmidlet udløses som forstøvet væske, der skånsomt køler olien ned. Slukningsmidlet går i reaktion med fedtstoffet, og der sker reelt set en forsæbning. Det betyder at olien forsegles, hvilket gør efterfølgende rengøring meget nem. Fritureslukkeren har en dyse, der med høj præcision kan ramme branden, og det betyder, at du får en mere effektiv slukning uden at svine hele køkkenet til.

Også egnet til brandklasse A og E

Model F6 har bestået en test imod 35.000 V, hvilket giver brugeren den størst mulige sikkerhed ved brug i nærheden af elektriske spændinger, som ofte er til stede i et køkken. F6 Fritureslukker er også egnet til brug mod brande i klasse A (faste materialer).

Serviceeftersyn & Trykprøvning

En fritureslukker skal vedligeholdes ifølge dansk lovgivning med serviceeftersyn en gang om året og trykprøvning hvert femte år. Vi klarer alt vedligehold for dig med en service eller en lejeaftale. Alle brandslukkere bliver genopfyldt med original slukningsmiddel.

Fritureslukker

Tømningstid:

Slukkeeffekt:

Rækkevidde:

Temperaturområde:

Vægt:

Højde:

Bredde:

Dybde:

 

54 sek 

13A, 75F

3,5 m

0-50 °C

11 kg

64 cm

23 cm

18 cm

Få et indblik i brandklasser og de forskellige brandslukkertyper i vores Guide til brandslukkere➜

Få styr på regler om trykpøvning og eftersyn under Vejledning➜

Scroll to Top