Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Notices::__wakeup() must have public visibility in /customers/a/0/4/danskbrandteknik.dk/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-notices.php on line 46 Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Path::__wakeup() must have public visibility in /customers/a/0/4/danskbrandteknik.dk/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-path.php on line 57 Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Extensions::__wakeup() must have public visibility in /customers/a/0/4/danskbrandteknik.dk/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-extensions.php on line 35 Brandslukker til bil - ABC pulver | Dansk Brandteknik a.s.

Brandslukker til Bil

Brandslukker til bil

Amerex 150

Brandklasse A
Brandklasse B
Brandklasse C
Brandklasse E

Selvom biler er designet med optimal sikkerhed i tankerne, er der mange potentielt brandfarlige komponenter i din bil. Derfor bør en brandslukker være en væsentlig del af sikkerhedsudstyret til bilen. Med en brandslukker til bilen er du i stand til af bekæmpe en brand og forhindre, at den spreder sig.

Brandfarer i din bil

De forskellige brandfarer som er i din bil (olie, gas, elektriske ledninger og polstring) betyder, at brandslukkeren skal kunne være i stand til at slukke brande af flere forskellige brandklasser. Her er ABC-pulver det ideelle slukningsmiddel.

Vedligeholdelsesfri

Brandslukkeren er kompakt på 2,5 kg, og dens lille størrelse betyder, at den fritaget lovgivningen om periodisk trykprøvning, som større brandslukkere er omfattet af. Den egner sig også fint til erhvervskøretøjer.

Cylinderen er fremstillet af stål og belagt med en holdbar epoxy polyester maling.

Brandslukkeren leveres med beslag til montering i bilen. Beslaget har en åbningsmekanisme, så du let kan frigøre den, når den skal bruges.

Brandslukker til bil

Tømningstid:

Slukkeeffekt:

Rækkevidde:

Temperaturområde:

Vægt:

Højde:

Bredde:

Dybde:

 

8 sek 

8A - 34B

3,7 m

-20 - +50 °C

2,5 kg

37 cm

12 cm

8 cm

Få et indblik i brandklasser og de forskellige brandslukkertyper i vores Guide til brandslukkere

Scroll to Top