Serieforbundet Røgalarm – modtag et tilbud på serieforbundne røgalarmer

Hvornår skal du bruge serieforbundne røgalarmer?

Gira Dual Q røgalarmen kan bruges på flere måder:

  • du kan bruge den som almindelig røgalarm
  • du kan vælge at serieforbinde den trådløst
  • du kan vælge at forbinde den via elnettet og bruge det som et almindeligt AVA-anlæg, som lever op til kravene fra bygningsreglementet.

Ved at serieforbinde alarmerne, får du et system, hvor alarmerne ‘kan tale med hinanden’. Det betyder, at når én alarm aktiveres, sender den signal videre til den resterende gruppe af alarmer, som den er forbundet til. Det betyder, at du også hører alarmen, hvis du befinder dig et andet sted i bygningen, hvor der er en serieforbundet alarm.

Modtag et tilbud på serieforbundne røgalarmer. Kontakt Dansk Brandteknik.

Sådan fungerer Gira Dual røgalarm

Gira Dual røgalarm indeholder to forskellige detektorer: en optisk og en termisk detektor. Den optiske detektor identificerer visuelt små røgpartikler, før situationen bliver for usikker og farlig for mennesker. Den termiske detektor måler og reagerer på temperaturændringer i rummet.  Røgalarmen registrerer og identificerer brande mere pålideligt og hurtigere end normale røgalarmer – det gælder også brande i væsker. Alarmbetjeningen styres bedre i områder med uundgåelige forstyrrelser som køkkendampe, støv og elektrisk interferens. Du kan nemlig manuelt slukke for røgsensoren i 15 minutter ved et enkelt knaptryk og undgå falske alarmer. Batterierne er indbyggede i detektoren og har minimum 10 års levetid og derfor også 10 års garanti. Alarmen advarer dig 30 dage, inden den løber tør for strøm.

Modtag et tilbud på serieforbundne røgalarmer. Tag kontakt til Dansk Brandteknik.

Serieforbindelse med Gira Dual Røgalarm (tilkøb)

Gira Dual røgalarmer kan forbindes både trådløst eller trådført (med op til 40 enheder). Er Gira trådført via elnettet, fungerer den som et almindeligt AVA-anlæg, og opfylder dermed også bygningsreglementets krav. For at serieforbinde via elnettet, kan du tilkøbe en tilhørende 230 V sokkel. Med soklen vil det indbyggede batteri fungere som backup. Der er også mulighed for at tilkøbe en funktion, hvor alarmerne videresender en sms-besked til et telefonnummer, så snart der detekteres en brand.

Modtag et tilbud på serieforbundne røgalarmer. Kontakt Dansk Brandteknik på tlf. 70 111 333 eller mail mail@danskbrandteknik.dk.

Gira Dual Serieforbundet Røgalarm

Scroll to Top