Gasdetektering

Farlige gasser er en reel og alvorlig risiko i mange industrier indenfor gas, søfart, metal, bryggeri, spildevand og olie. Vi tilbyder alt i personlige og stationære gasdetektorer samt kontrolpaneler og laver også kalibreringer.

Hos Dansk Brandteknik a.s. leverer vi hovedsageligt gasdetektorer fra vores engelske partner, Crowcon, som i mange år har siddet i førersædet på verdensmarkedet. Med Crowcon er du sikret yderst holdbare produkter uden fejlalarmer.

Deres produkter er i høj grad lavet med brugeren i tankerne, og gasdetektorerne kan ofte sammensættes med netop de sensorer, som du har brug for i dit arbejde.

Kalibrering, kontrol- og funktionseftersyn 

Vi har et certificeret værksted i Søborg og specialindrettede vogne, som gør det muligt for vores teknikere at lave kalibreringer, kontrol- kontrol og funktionseftersyn på jeres adresse, så dine medarbejdere ikke skal undvære deres personlige gasdetektor.

Med en serviceaftale kan du være sikker på, at dine gasdetektorer bliver kontrolleret og kalibreret til tiden hvert år. Vores gasteknikere laver både de årlige kalibreringer og kontrol- og funktionseftersyn af jeres gasdetektorer på jeres adresse.

Har du brug for rådgivning om gasdetektering?

Scroll to Top